Aangename kennismaking!

 

We starten met een grondig doch cool intakegesprek: jouw doelstellingen en huidige situatie komen aan bod. Daarnaast hebben we het ook over de nodige functionaliteiten en je gewenste look-and-feel!

Het ontwerp is pas af wanneer u 100% tevreden bent. De prijs wordt vooraf vastgelegd zodat we achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan!

Dit alles resulteert in een webproject op maat van jouw onderneming.

 

Let's go!

 

Wij bieden u de keuze uit een aantal professioneel ontwikkelde templates met de nodige uitstraling én met keuze uit diverse stijlen. Deze templates passen wij voor u aan (integreren van logo, aanpassen lettertypes, kleurenpalet, integratie met socialemediakanalen,...) zodat deze een persoonlijke toets krijgt.

 

And we're live!

 

Als de website eenmaal live staat, dan is het belangrijk om de site up-to-date te houden. Inhoudelijk teksten aanpassen, nieuwe foto’s toevoegen, evenementen publiceren,...

Dit kan je allemaal zelf doen. Door een handige drag-and-drop builder is het makkelijk om zelf kleine aanpassingen te maken en om content aan te passen of toe te voegen. Uiteraard kan je kiezen om onze hulp in te roepen en de volledige follow-up aan ons over te laten, everything is possible!

 

easyPie websites in een notendop

 

- Responsive & mobile

Wij bouwen responsive websites zodanig dat deze op elk scherm (van desktop computers tot mobiele toestellen) optimaal weergegeven worden zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid.

 

-Domeinnaam registratie

U kan kiezen voor een transfer van uw domeinnaam of voor de aanvraag van een nieuwe. 

 

-Hosting

Wij maken gebruik van betrouwbare hostingpartners en beveiligen je website met een SSL-certificaat.

 

-Tijdloze designs

Kies uit een een aantal templates of ga voor een uniek doch duurzaam design.

 

-Sociale Media

Integreer met je favoriete socialemediakanalen.

 

-Ondersteuning

De websites die easypie ontwerpt en bouwt zijn na oplevering makkelijk zelf aan te passen. Uiteraard staan wij te allen tijde klaar voor al je vragen.