Deze 4 onmisbare online betaaloplossingen laten je klanten betalen met de glimlach

Céline – De Digitale Versnelling / L’Accélération Digitale - 3 mei 2019

Deze 4 onmisbare online betaaloplossingen laten je klanten betalen met de glimlach

Het succes van je webshop hangt van veel factoren af. Het betaalsysteem is er een belangrijke van. Hoe vlotter klanten kunnen betalen, hoe sneller deze afrekenen. Installeer dus zeker deze 4 betaaloplossingen.

Op een kant-en-klaar e-commerce platform zijn er vaak al heel wat betaaloplossingen geïntegreerd. Check zeker de onderstaande 4 oplossingen.

1. Betaalknop van Belgische banken

Ondanks het stijgende succes van e-commerce betalen nog veel Belgen liever niet online. Ze geloven nog niet helemaal in de veiligheid van het systeem. Wat ze intussen wel vertrouwen, is hun bank en diens online omgeving.

Voor dit publiek is een betaalknop van hun vertrouwde bank belangrijk. Via deze knop regelen ze hun financiën op een gekend platform met een methode die ze kennen.

2. Payconiq by Bancontact-app

Naast online betalen met je kaartlezer of digipass biedt Bancontact een tweede interessante oplossing: de Payconiq by Bancontact-app. Als je deze integreert in je webshop krijgt je klant een QR-code te zien. Het enige wat hij of zij moet doen, is deze scannen vanuit de Payconiq by Bancontact-app op zijn of haar smartphone. Hij of zij selecteert vanaf welke rekening die wil betalen, bevestigt en geeft de pincode in. Klaar!

3. PayPal

Voor wie internationaal verkoopt is Mastercard en Visa een must ... én PayPal. Het leuke van deze laatste oplossing is dat het betalen met kredietkaarten en bankrekeningen integreert.

4. Geïntegreerde betaaloplossingen

Of hoe eenvoudig kan het zijn met volledig geïntegreerde betaaloplossingen. Zij maken alle voorgaande oplossingen in één klik overbodig. Heel populair bij Belgische webshops zijn IngenicoIcepay en Mollie.

 

Een van de grote voordelen van e-commerce is dat je op voorhand wordt betaald. Via deze 4 bovenstaande betaaloplossingen staat het geld al op je rekening nog voor je de bestelling op de post doet.

Céline – De Digitale Versnelling / L’Accélération Digitale