Data-opportuniteiten

Jos Potargent - 19 september 2019

lachende vrouw met nieuwe software

Een bedrijf is tegenwoordig meer dan enkel een product- of adviesbedrijf. Elk bedrijf produceert ook veel gegevens, die meestal enkel in de backend staan.

Vaak heeft een bedrijf data in een backend systeem of database staan en wil het daarmee iets doen op zijn website in de vorm van een webapplicatie of een app als service voor hun klanten of prospecten.

 

Tegenwoordig is de technologie al zover gevorderd, dat via frontendtechnologie - zoals Javascript / Typescript / Angular en CSS - een zeer professionele webapp of mobiele app kan gemaakt worden, die ontsloten kan worden met een veilige REST-interface.

 

Zo kan de klant bijvoorbeeld een betere opvolging krijgen van een bestelling of nieuwigheden in het bedrijf. Elk bedrijf heeft wel data die beschikbaar zou mogen komen, eventueel met of zonder beveiliging. 

 

Als software engineer heb ik jaren ervaring in de backend en de frontend van een programma en kan ik hier zeker nuttig advies geven of hulp bieden. Mijn linkedIn-profiel geeft een goed overzicht van waar ik overal gewerkt heb.

Jos Potargent

Jos inschakelen voor je zaak?