Er bestaat al zoveel code en veel daarvan is herbruikbaar. Niet meer alles moet nog geprogrammeerd worden. Wil je een programma aangepast aan jou noden,  maar hoef je die dure software ontwikkeling niet? Kies dan voor Low-Code development!

 

Wat is Low-Code development?

Dit is gericht op het visueel creëren van software. Dit heeft twee voordelen: het ontwikkelen gaat sneller en de klant krijgt direct een beeld van hoe het programma er uit ziet. In de meeste gevallen komt er geen enkele lijn code aan te pas. Omwille van het gebruik van al reeds geschreven stukken software, verminderd het aantal bugs aanzienlijk. Doordat er visueel gebouwd wordt aan jouw product, snap je wel hoe het product gemaakt wordt. Hierdoor kan je snel verbeteringen aanbrengen. Dit verhoogt de kans op slagen van het project aanzienlijk, aangezien je tijdens het bouwproces nog aanpassingen kan maken aan je initiële plan. 

 

Is Low-Code de oplossing voor alles?

Absoluut niet, maar voor het grootste deel moet heus niet alles opnieuw geprogrammeerd worden. Software development is moeilijk te verstaan voor een nieuwkomer en schrikt daardoor wat af. Hierdoor worden de hoge kosten die ermee gepaard gaan sneller geaccepteerd. Het kan ook anders! Er zijn bedrijven die je snel voorthelpen en tegen een betaalbare prijs