Linkbuilding

Sylvain Kusters - 15 januari 2020

hoog in google

De SEO specialisten zijn het er over eens dat een goede positie in zoekmachines bereikt wordt door de 50%/50% aanpak, en hier speelt link building een vrij grote rol. De eerste 50% staat uit een goede strategische opbouw van je site. De andere 50% bestaat uit goede backlinks naar jouw site.  Hoe krijg je nou goede backlinks naar jouw site? Maar wat is eigenlijk een goede backlink?

De SEO specialisten zijn het er over eens dat een goede positie in zoekmachines bereikt wordt door de 50%/50% aanpak, en hier speelt link building een vrij grote rol.

De eerste 50% staat uit een goede strategische opbouw van je site. De andere 50% bestaat uit goede backlinks naar jouw site.  Hoe krijg je nou goede backlinks naar jouw site? Maar wat is eigenlijk een goede backlink?

Link building verhoogt jouw reputatie in de ranking positief of negatief.

We weten dat link building onze resultaten drastisch kan beïnvloeden in de zoekmachine resultaten en dat dit meespeelt voor 50%. Om zo snel mogelijk links te krijgen kan je links kopen, en je kan ze kopen bij ontelbare ‘seo-bedrijfjes’. Laat je echter niet verleiden door de mooie aanbiedingen die je krijgt om dit soort links aan te kopen. Maar weet dat de zoekmachine’s de overhand hebben. Want zoals SEO van je pagina belangrijk is, is ook de kwaliteit van jouw backlink belangrijk. Dus voorkom dat Google of Bing je de bal erin gooit en je helemaal niet meer te vinden bent in de zoekmachine.

Het spel dient eerlijk gespeeld te worden, daar haal je de beste resultaten mee. Dat is waar wij voor kunnen zorgen: een groei in je reputatie bij Google en Bing. Een groei die blijft doorzetten zodat jij er als winnaar uit komt.

Waarom zijn de links naar mijn site nou zo belangrijk?

Google hecht een grote waarde aan het aantal kwalitatieve links naar jouw site. Iedere link naar jouw site is in feite een stem voor jouw site. Hoe meer links naar jouw site, des te meer dat Google waarde hecht aan jouw site.

Als eigenaar van een site wil je een degelijke kwaliteit en je wilt dat je bezoekers terugkeren. Zo link je dan ook enkel naar artikels op het internet die van waarde zijn voor jouw bezoekers. Dit is één van de principes die Google hanteert. Kwaliteit is hier dan ook belangrijker dan kwantiteit.

Benieuwd naar hoe wij je kunnen helpen? Contacteer ons vandaag nog om een SEO en link building strategie te bespreken.

Sylvain Kusters

Sylvain inschakelen voor je zaak?