De juiste freelancer voor jouw project

Ga samen aan de slag.

Waar komen de freelancers vandaan?

Waar komen de freelancers vandaan?

De Digitale Versnelling wil ondernemers met elkaar in contact brengen. Digitale freelancers kunnen hun diensten aanbieden op het platform. Wij doen een kwaliteitscheck. Pas dan stellen we ze aan je voor.

Hoe verloopt de selectie?

Hoe verloopt de selectie?

Alleen het beste digitaal advies is goed genoeg. Daarom voeren we eerst een gesprek met elke freelancer. Als een soort sollicitatie, zeg maar. Om hun expertise te bewijzen, vragen we ze om een artikel over hun vakgebied te schrijven.

Waarom bieden we deze service aan?

Waarom bieden we deze service aan?

Niet alle ondernemers vinden de juiste digitale ondersteuning binnen hun netwerk. Telenet wil helpen om een brug te slaan tussen ondernemers. Zo zijn we samen klaar voor morgen.

Hoe vind ik de juiste freelancer voor mijn project?

Hoe vind ik de juiste freelancer voor mijn project?

Door gebruik te maken van filters kan je op zoek naar jouw ideale partner. Iemand gevonden? Registreer gratis en neem meteen contact. Wij zorgen voor de match, jullie regelen de verdere samenwerking onder elkaar. Denk maar aan prijsafspraken, deadlines, betalingen en andere praktische zaken.

Wil je liever eerst nog een aantal zaken bespreken met een onafhankelijke partij of ben je niet zeker wat je precies nodig hebt? Dan kan je een gratis videogesprek boeken met een van onze digitale experts. Zij kunnen je na het gesprek doorverwijzen naar een freelancer, op basis van je noden.

Al 4150 ondernemers geholpen!

Quote icon

Als kleine zelfstandige kan je vandaag niet meer zonder sociale media. De expert van De Digitale Versnelling liet me zien hoe ik gesponsorde berichten kan posten, welke content het beste scoort en op welke uren berichten het grootste aantal mensen bereiken.

Erika Vanvuchelen

van speculaasbakkerij Vanvuchelen

Quote icon

De expert van De Digitale Versnelling bracht ons heel wat kennis bij over sociale media: dat we bijvoorbeeld de juiste hashtags moeten gebruiken, die niet te populair zijn, zodat we niet snel wegzakken in de zoekresultaten voor die hashtag. Ook leerden we om onze posts goed te verdelen en te doseren.

David van Acker

van Patisserie Zuut

Quote icon

De Digitale Versnelling heeft onze onderneming een flinke boost gegeven. Ondanks de moeilijke tijden voor iedereen in 2020, bedroeg onze omzet 250% meer dan het jaar voordien. Dit komt doordat we actief op het digitale luik hebben ingezet, want sommige collega’s uit onze branche hebben zwarte sneeuw gezien.

An Desmedt

van AD Consulting

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

Boek nu je videogesprek