Welkom bij De Digitale Versnelling.

Hét Belgische platform dat ondernemers en digitale experts samenbrengt om digitale uitdagingen aan te gaan.

Boek meteen 2 uur gratis advies van een digitale expert.

Zo werkt De Digitale Versnelling

1. Advies op jouw maat

1. Advies op jouw maat

Wil je een webshop beginnen of laten groeien? Meer volgers op Facebook of Instagram? Of starten met online adverteren? Tijdens een gratis gesprek stel je je vragen aan een van onze experts. Geen idee waar te beginnen? Dan helpt onze expert jou op weg met de juiste vragen.

Helemaal gratis. Of je nu Telenet-klant bent of niet.

2. De juiste aanbevelingen

2. De juiste aanbevelingen

Je weet waar je naartoe wil. Nu moet je daar nog geraken. Na je gratis videogesprek wijzen onze experts je de weg naar relevante artikels. Op zoek naar verdere begeleiding? Dan laten we je kennismaken met gespecialiseerde freelancers.

3. Klaar voor de digitale uitdagingen van morgen

3. Klaar voor de digitale uitdagingen van morgen

Met de aanbevelingen uit je gratis videogesprek kan je meteen zelf aan de slag. Net als met de artikels die je op deze site kan lezen, of de tips & tricks in onze nieuwsbrief. Werk je toch liever met de kennis van een freelancer? Zet er een in voor een digitaal duwtje in de rug.

Al 4150 ondernemers geholpen!

Quote icon

Als kleine zelfstandige kan je vandaag niet meer zonder sociale media. De expert van De Digitale Versnelling liet me zien hoe ik gesponsorde berichten kan posten, welke content het beste scoort en op welke uren berichten het grootste aantal mensen bereiken.

Erika Vanvuchelen

van speculaasbakkerij Vanvuchelen

Quote icon

De expert van De Digitale Versnelling bracht ons heel wat kennis bij over sociale media: dat we bijvoorbeeld de juiste hashtags moeten gebruiken, die niet te populair zijn, zodat we niet snel wegzakken in de zoekresultaten voor die hashtag. Ook leerden we om onze posts goed te verdelen en te doseren.

David van Acker

van Patisserie Zuut

Quote icon

De Digitale Versnelling heeft onze onderneming een flinke boost gegeven. Ondanks de moeilijke tijden voor iedereen in 2020, bedroeg onze omzet 250% meer dan het jaar voordien. Dit komt doordat we actief op het digitale luik hebben ingezet, want sommige collega’s uit onze branche hebben zwarte sneeuw gezien.

An Desmedt

van AD Consulting

Klaar om een versnelling hoger te schakelen?

Boek nu je videogesprek