Pieter Beerten

  • Digitaal advies: Innovatie en optimalisatie, Online reviews, Online tools, Statistiek en analyse, Strategie en advies, Webshop, Website
  • Online tools: Conversie-optimalisatie, Webshop, Website
  • Webshop: Conversie-optimalisatie, Platform en betaalsysteem, Strategie en advies
  • Website: Conversie-optimalisatie, Ontwikkeling en programmatie, Statistiek en analyse, Strategie en advies

Ik werk aan optimalisatie van websites op basis van gebruikersdata. Elke website valt te verbeteren, je moet enkel weten waar te beginnen.

Ik werk aan optimalisatie van websites op basis van gebruikersdata. Elke website valt te verbeteren, je moet enkel weten waar te beginnen.

Lid sinds 27 januari 2020
Locatie
Helchteren
Talen
Nederlands - Frans

Beschrijving

Ik ben aan de slag als freelance optimalisatie specialist. Ik bestudeer het gedrag van uw online bezoeker en duid zo de belangrijkste pijnpunten aan op uw website of shop. Dankzij deze rapporten kan u beslissingen maken op basis van data en niet op basis van meningen. Mijn ervaring en expertise opgedaan bij grote internationale spelers zoals BNPP Fortis, JBC en Bose neem ik graag mee om ook jouw KMO op weg te helpen naar een betere website.

Ik ben aan de slag als freelance optimalisatie specialist. Ik bestudeer het gedrag van uw online bezoeker en duid zo de belangrijkste pijnpunten aan op uw website of shop. Dankzij deze rapporten kan u beslissingen maken op basis van data en niet op basis van meningen. Ik werk met (inter)nationale bedrijven zoals BNPP Fortis, JBC en Bose. Maar draag ook graag mijn steentje bij om Belgische KMO's op weg te helpen naar een verbeterde website waar zij minder bezoekers verliezen.

Beoordelingen

Deze expert ontving nog geen beoordelingen.